Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gran Melia De Mar (Adults Only +15 ani)


Descriere

Descriere HOTEL GRAN MELIA DE MAR:
Hotelul exclusivist dedicat adultilor se afla intr-o zona privilegiata la malul Marii Mediterane, intr-un golfulet privat, inconjurat de o magnifica gradina de pini. Renovat complet intr-un mod ingenios in anul 2015, hotelul ofera facilitati de lux si servicii impecabile. Hotelul apartine lantului de hoteluri melia si face parte din prestigiosul consortiu The Leading Hotels of the World.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL GRAN MELIA DE MAR:
Hotelul se afla in superba statiune Illetas, care are una dintre cele mai frumoase plaje din Mallorca. Centrul orasului Palma se afla la 7 km de hotel iar Aeroportul Palma la 12 km.

Plaja:
Hotelul are propria sa plaja, mica, intr-un golf privat. Plaja principala a statiunii Illetas, cu nisip, se afla la 10 minute de mers pe jos de hotel.

Dotari camere:
Hotel Gran Melia de Mar are camerele spatioase decorate elegant in stil contemporan, fiecare avand dotari de lux: TV satelit, telefon, minibar (contra cost), baie cu cada si dus, aer conditionat/incalzire, Wi-Fi gratuit, terasa cu vedere la mare, halat si papuci de baie, fier de calcat (la cerere), seif, room-service 24h.

Facilitati HOTEL GRAN MELIA DE MAR:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor numeroase facilitati si servicii: 4 restaurante; centru Spa By Clarins cu sauna finlandeza, baie turceasca, piscina interioara incalzita, cada cu hidromasaj, sala fitness deschisa non stop gratuit; club de sanatate care organizeaza activitati de yoga, pilates, meditatie, sali de conferinte. Hotelul organizeaza activitati nautice si de asemenea evenimente cum ar fi conferinte si nunti.
Serviciile Red level includ: parcare gratuita cu valet, asistenta inaintea sosirii, check-in express la receptia separata Red Level, cafetiera Nespresso cu capsule nelimitate, gratuite in camera, cosmetice de baie Clarins, ziare, uscator de par profesional si placa de intins parul, cadou de bun venit, acces nelimitat gratuit la zonele cu apa din Spa si reduceri la tratamente la Spa, pat balinez gratuit pentru o zi/rezervare la piscina de pe acoperis si prioritate in rezervarea paturilor balineze, cu discount, pentru restul sederii, late check-out si early check-in daca exista disponibilitate, meniu special de perne cu arome unice, diferite gustari si bauturi pe parcursul zilei in diferite locatii.

Web: www.melia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie