Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bon Sol


Descriere

Localizare
Hotelul este localizat in Illetas la numai 8 km de centrul Palmei Hotel Bon Sol printre pini si gradini luxuriante, domininad pitorescul golf Palma.

Distante
-> 50 de metri de plaja
-> 18 km de aeroportul Palma de Mallorca
-> 100 m de zona de shopping
-> 50 m de statia de autobuz /taxi.

Puncte de interes
-> Valdemossa
-> Port de Soller
-> Sol Katmandu Park
-> Catedrala gotica din Palma de Mallorca

Atu-uri
-> Acces internet wireless gratuit in camere
-> Gradini luxuriante

Facilitati hotel
Cladirea principala abunda de locuri elegante care creeaza o atmosfera medievala prin mobila antica, picturile deosebite si protelanurile pretioase expuse. Hotelul dispune de: restaurant, receptie, exchange, lobby, terasa si bar pe plaja, 3 piscine din care o piscina incalzita ( octombrie - mai ) , bar la piscina, 2 terenuri de tennis, squash, mese de tennis, volei, biliard, petanque, loc de joaca pentru copii, fitness, sauna, centru SPA, baie turceasca, thalasoterapie, fizioterapie, sala de conferinta ( Marco Polo ), baby sitting, baby cot ( gratuit ), club pentru copii ( iulie - august ), meniu special pentru copii , gradina ( 8 000 mp ), parcare ( gratuita ).
Plaja este nisipoasa, lata de 10 metri si lunga de 25 metri. Plaje in zona: Illetas, Cala Comtessa, Illetas Es Forti.

Tipuri de camere
-> Double
-> Junior suite
-> family suite
-> Suite

Capacitate: 231 de paturi repartizate dupa cum urmeaza: 73 de camere duble /twin in cladirea principala, 5 camere single in cladirea principala, 12 camere junior suite, 2 suite. Vilele de pe plaja : 18 camere duble /twin, 4 camere junior suite. Hotelul are 6 etaje, 2 lifturi in cladirea principala.

Dotari camere
Fiecare camera este decorata cu un stil indivual aparte si dispune de: baie privata cu dus si uscator de par, halate si papuci de baie, balcon sau terasa, radio, minibar, aer conditionat / incalzire centralizata, telefon, Tv prin satelit, vedere la mare / vedere partiala la mare, seif, posibilitatea de preparare a ceaiului si cafelei in camera. Camerele duble au in jur de 28 mp, sunt decorate intr-un stil traditional cu mobila de lemn si culori pastelate, sunt ideale pentru 2 persoane si pot avea fie 2 paturi twin sau un pat matrimonial, balcon cu masauta si scaune sau terasa cu sezlonguri.
Camerele Junior Suite au in jur de 40 mp, consta in living si dormitor, vederea poate fi la mare / gradina subtropicala, au terasa sau balcoane spatioase. Suitele au o incredibila vedere la golful Palma, sunt decorate intr-un stil traditional cu mobila de lemn si culori placute, o suprafata de 36 mp, ideal pentru 2 sau 3 persoane, poate avea 2 paturi twin sau un king size bed, baie cu cada, bideu si uscator de par, halate de baie, produse de lux in baie. Camerele family suite au in jur de 40 mp si consta in living si dormitor / sau 2 dormitoare separate. Camera principala au o suprafata destul de mare si are fie 2 paturi twin , fie un king size bed, baie spatioasa, livingul dispune de canapea , spatiu suficient pentru adaugarea unui patut pentru copii / pat suplimentar, mini bar, 2 televizoare LCD cu canale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.