Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTIC PARK


Descriere

Atlantic Park se află la doar 400 de metri de plaja Magalluf din Mallorca. Proprietatea include o piscină în stil lagună şi camere cu aer condiţionat, TV prin cablu și balcon privat. Restaurantul de la Atlantic Park oferă preparate locale şi internaţionale tip bufet şi o gamă largă de deserturi. De asemenea, există bucătărie deschisă şi bufete tematice. Copiii au la dispoziţie o zonă separată a piscinei, precum şi un loc de joacă. De asemenea, există o echipă de divertisment care oferă programe regulate. Atlantic Park se află la numai 600 de metri de parcul acvatic Aqua Land şi de terenul de golf Poniente. Oaspeţii beneficiază de reduceri în ceea ce privește taxele la anumite terenuri de golf locale.
Localizare

Hotelul Atlantic Park este situat la numai 600 de metri de Parcul Acvatic Aqua Land şi de terenul de golf Poniente. Sunt disponibile reduceri la tarifele pentru anumite terenuri de golf locale.

Facilitati Hotel

Restaurantul hotelului Atlantic Park oferă un bufet de preparate locale şi internaţionale şi o gamă de deserturi. Restaurantul are o bucătărie deschisă şi oferă bufete tematice.

Copiii au la dispoziţie propria secţiune separată la piscină, precum şi un loc de joacă. De asemenea, hotelul are o echipă de divertisment, care organizează programe regulate.

Facilitati Camere

Camere sunt dotate cu aer condiţionat, balcon privat şi TV prin cablu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.