Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dhawa Ihuru


Descriere

Complexul de lux Angsana Ihuru se află pe insula Ihuru, fiind înconjurat de unul dintre cele mai bine conservate recife de corali din Maldive, şi pune la dispoziție vile pe malul mării, cu patio privat din lemn. Complexul oferă sesiuni de snorkelling cu ghid, cursuri de gătit preparate tradiționale din Maldive şi un centru de scufundări PADI de 5 stele.

Localizare

Angsana Ihuru Resort se află în Atolul Malé Nord, la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Malé. Complexul organizează tururi ale insulelor şi excursii de explorare a insulei.

Facilitati Hotel

Oaspeții se pot bucura de specialități din Insulele Maldive, pregătite de bucătarii complexului, pe un banc de nisip privat sau în zona de grătar confortabilă a vilei. Restaurantul Riveli, cu vedere impresionantă la Oceanul Indian, oferă mâncăruri delicioase asiatice, mediteraneene şi locale, iar restaurantul Velaavani de la malul mării servește cocktailuri răcoritoare. Pentru alte opțiuni culinare sau activități, oaspeții pot face o călătorie de 5 minute cu barca cu motor până la Banyan Tree Vabbinfaru, unde pot lua masa la restaurantele Ilaafathi și Sangu Garden și pot face snorkelling la reciful de corali.

Oaspeții se pot destinde cu masaje relaxante şi aromoterapie la centrul spa premiat Angsana sau se pot plimba pe plaja cu nisip alb. Centrul de sporturi acvatice este bine dotat, iar închirierea tuturor echipamentelor de sport nemotorizate este gratuită.

Facilitati Camere

Vilele cu acoperiș de stuf ale acestui complex ecologic au WiFi gratuit şi zone de luat masa şi de relaxare în grădinile private. De asemenea, unitățile de cazare au vedere spectaculoasă la ocean şi includ articole de toaletă ecologice. Unele vile au piscină în aer liber, cu hidromasaj. Toate vilele au leagăne în stil maldivian, oaspeții putându-se bucura de briza mării în confort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.