Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anantara Veli Maldives Resort


Descriere

Dacă doriți un paradis pe o insulă de o simplitate elegantă, într-un decor tropical fermecător doar pentru adulți, nisipul alb și apele azure de la Anantara Veli Resort vor oferi un cadru perfect.

Localizare

Complexul este la o scurtă călătorie de 35 de minute cu barca cu motor de la Aeroportul Internațional Velana, disponibil pe toată durata zilei.

Facilitati Hotel

Anantara Veli pune la dispoziție facilități de 5 stele, precum și terenuri de tenis în aer liber și centru de fitness. Evadați în cadrul natural din împrejurimile luxuriante ale zonei centrale a insulei și bucurați-vă de o abordare holistică a stării de bine la Balance Wellness Spa by Anantara.

Complexul oferă și opțiuni de luat masa convenabile, cum ar fi seri cu bufet internațional la 73 Degrees, mâncăruri thailandeze autentice la Baan Huraa și mese teppanyaki spectaculoase și sushi pregătit manual la Origami. Seara, bucurați-vă de o masă gourmet, cu un meniu unicat realizat de dumneavoastră și de maestrul-bucătar, servit pe un banc de nisip pustiu, având pe fundal asfințitul soarelui din Maldive.

Facilitati Camere

Cele 67 de bungalouri de lux combină vederea superbă cu facilități moderne, pentru a avea un sejur de vis. Aveți la dispoziție camere deasupra apei, cu vedere panoramică la lagună, sau destindeți-vă pe marginea liniștită a stâncilor, cu oceanul care vă asigură un somn liniștit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.