Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amilla Maldives Resort and Residences


Descriere

Amilla Fushi Resort Villas & Residences este o stațiune insulară situată în Atolul Baa, care vă oferă posibilitatea de a alege între casele de pe insulă care plutesc deasupra apelor limpezi, cuibărite printre vârfurile luxuriante ale copacilor sau pe malurile de nisip alb imaculat. Aveți la dispoziție o piscină în aer liber și un centru spa și de wellness. În această stațiune este disponibil acces WiFi gratuit.

Localizare

Proprietatea se află la 30 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Malé și la 15 minute de zbor de Aeroportul Intern Dharavandhoo din Atolul Baa.

Facilitati Hotel

Este disponibilă o piscină în aer liber și un centru spa și de wellness. Accesul WiFi gratuit este disponibil în această stațiune. La Amilla Fushi Resort Villas & Residences veți găsi un restaurant, o zonă de plajă privată și un teren de tenis Alte facilități oferite la proprietate includ un serviciu de bilete, un birou de turism și un depozit de bagaje. La fața locului sau în împrejurimi se pot desfășura o serie de activități, inclusiv pescuit, scufundări și snorkelling.

Acest paradis gastronomic contemporan oferă 7 restaurante seducătoare, inclusiv un izakaya japonez de semnătură cu o notă latină picantă, precum și 3 baruri care servesc cocktailuri artizanale, tincturi care stimulează imunitatea și vinuri fine pentru a vă încânta papilele gustative.

Facilitati Camere

Unitatea de cazare cu aer condiționat vă pune la dispoziție o terasă, un minibar și o zonă de relaxare. Dotată cu un duș, baia privată este prevăzută și cu o cadă sau un duș. Vă puteți bucura de vedere la mare din cameră.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.