Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amari Raaya Maldives


Descriere

Amari Raaya Maldives, situat pe malul mării, oferă cazare de 5 stele în Atolul Raa și are o piscină în aer liber, un centru de fitness și o grădină. Printre diversele facilități ale acestei proprietăți se numără un bar, o zonă de plajă privată și servicii de masaj. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților un club pentru copii, room service și schimb valutar.

Localizare

Orașul Male City se află la aproximativ 164 km (R. Maakurathu la aproximativ 3,2 km, R. Rasmaadhoo la aproximativ 1,6 km). Aeroportul (MLE) se află la aproximativ 170 km. Hotelul și aeroportul sunt legate de un serviciu de transfer (contra cost).

Facilitati Hotel

Amari Raaya Maldives, situat pe malul mării, oferă cazare de 5 stele în Atolul Raa și are o piscină în aer liber, un centru de fitness și o grădină. Printre diversele facilități ale acestei proprietăți se numără un bar, o zonă de plajă privată și servicii de masaj. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților un club pentru copii, room service și schimb valutar. La proprietate este disponibil zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau englezesc/irlandez complet. La Amari Raaya Maldives veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria italiană și internațională. De asemenea, se pot solicita opțiuni vegetariene, fără lapte și halal.

Stațiunea oferă o baie cu apă termală. La Amari Raaya Maldives puteți juca darts, iar zona este populară pentru snorkelling și ciclism.

Facilitati Camere


Complexul va pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, birou, aparat de cafea, minibar, seif, TV cu ecran plat, TV cu ecran plat, terasă și baie privată cu bideu. Amari Raaya Maldive oferă anumite camere cu vedere la piscină, iar camerele au un patio. La unitatea de cazare, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.