Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mon Jardin


Descriere

Situat in Delta Dunarii, Hotelul Mon Jardin va ofera experienta unei vacante la un confort maxim. Pentru a ajunge aici, trebuie sa urmati drumul judetean Tulcea - Murighiol pe care sa va fixati ca destinatie localitatea Mahmudia
Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere este cazarea in Delta Dunarii intr-o oaza de lux, liniste si confort asigurata de hotelul nostru, una dintre cele mai luxoase unitati de cazare din Delta Dunarii, cu facilitati si servicii de 4 stele.
Linia generala de rafinament si bun gust o veti regasi in conditiile de cazare.
Puteti sa alegeti cazarea in Delta Dunarii in:28 de camere duble; intr-o garsoniera si in 2 apartamente.

Camerele sunt dotate cu tot confortul, la inaltimea calificativului de cazare de 4 stele pe care il are hotelul: aer conditionat, minibar, Tv color, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina, room service, internet wireless gratuit. Hotel MonJardin este locul in care spectacolul naturii (cazare in Delta Dunarii) se imbina perfect cu confortul si tehnologia.
Hotelul Mon Jardin va pune la dispozitie parcare pazita pentru oaspetii care sosesc cu masinile proprii si ponton de acostare pentru cei cu ambarcatiuni proprii.

Pe langa cazarea in Delta Dunarii beneficiati de transport catre locurile de vanatoare, pescuit si manastirile din nordul Dobrogei.

Cazarea la Hotel Mon Jardin, in Delta Dunarii, ofera conditii excelente nu doar pentru relaxare si agrement, dar si pentru activitati de afaceri. Pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri cazarea in Delta Dunarii este completata cu o sala pentru 100 persoane dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.