Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAVOY SACCHARUM


Descriere

Website
Detaliile complete se gasesc pe pagina oficiala a hotelului – http://www.savoyresorts.com/savoysaccharum/en/home

Drinks & Food
Hotelul dispune de doua restaurante: Alambique si Engenho. Restaurantul Alambique oferta masa a la carte cu un meniu cu preparate locale si international. Restaurantul Engenho cu o vedere superba la ocean, ofera un buffet zilnic unde se poate servi micul dejun, pranzul si cina.

Sport si divertisment
La Saccharum Savoy puteti gasi linistea si bunastarea cu o gama larga de tratamente care va vor revigora complet si revitaliza corpul. Aici va puteti bucura de 4 camere de tratamant si masaj, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, camera haloterapia, camera de relaxare, piscina interioara incalzita. Doar turistii cazati in camerele Premium si Suite au acces gratuit la SPA. Varsta minima in centrul SPA este de 16 ani. Orar: 10.00-20.00

Localizare
Hotelul este localizat in Calheta, cu vedere la mare si in apropiere de Marina de Calheta

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotel Savoy Saccharum pune la dispozitia turistilor camere standard, cu vedere lateral la mare si camere cu vedere directa la mare cu urmatoarele facilitati: aer conditionat, uscator de par, seif, TV, minibar, telefon, internet gratuity, balcon si grup sanitar propriu.