Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in centrul zonei Lido si oferind vederi spectaculoase ale imprejurimilor, hotelul Raga de 4 stele este destinatia perfecta pentru o vacanta relaxanta in magica insula Madeira. Situat aproape de centrul orasului Funchal, la 24 km fata de aeroportul din Madeira si 500 m fata de faleza,in apropierea magazinelor, restaurantelor, cafenelelor si barurilor din zona si promite, de asemenea, o multime de oportunitati pentru petrecerea timpului liber si plimbari pitoresti. Cina de Craciun/Revelion NU este inclusaDrinks & Food:
Raga pune la dispozitia turistilor 2 restaurante ce ii asteapta cu preparate cu specific local sau international si 3 baruri ce ofera o gama variata de gustari si bauturi alcoolice si nealcoolice. Cina Festiva de Revelion este cu muzica live.

Localizare:
Raga este un hotel de 4 stele, situat in centrul zonei Lido, aproape de centrul orasului Funchal, la 24 km fata de aeroportul din Madeira si 500 m fata de plaja.

Sport & Divertisment:
Turistii se pot relaxa la piscina exterioara, dotata cu sezlonguri, sau se pot mentine in forma la centrul de fitness sau jucand ping-pong.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantele au in meniu o sectiune special dedicata celor mici, iar, la cerere, acestia pot fi supravegheati de un babysitter.