Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in Funchal, la o distanta de aproximativ 3 km fata de centru.Tip masa: Mic dejun / Demipensiune.

Facilitati hotel: dispune de restaurant, bar, 2 piscine exterioare (dintre care una pentru copii), 1 piscina interioara incalzita, sala de conferinte, internet Wi-Fi (gratuit), serviciu medical pentru urgente (24 ore), curatatorie, sala de lectura, garaj privat.

Dotari camere: hotelul dispune de 311 camere si studiouri, dintre care unele cu vedere la ocean echipate cu: seif (cu plata), minibar, balcon, telefon , internet (contra cost), aer conditionat, TV LCD, uscator de par.

Activitati: snooker, tenis de masa, squash, sauna, jacuzzi, health club. Pentru unele activitati se pot percepe taxe suplimentare.
Opinia noastra: un hotel de 4* standard, recomandabil turistilor care doresc o vacanta mai linistita. Clasificarea tour operatorului: 4*

Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web: www.hotelaltolidofunchal.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie