Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL EXCELSIOR


Descriere

Hotelul Excelsior este amplasat pe plaja din regiunea Loutraki , faimoasa pentru apa si spa terapeutic, in golful Corint. Proprietatea se afla la 1 minut distanta de plaja, in timp ce capitala Atena la 80 km ( aproximativ o ora ). Statia de autobuz este amplasata al 100 m de hotel, iar Aeroportul International din Atena se afla al 114 km. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Hotelul Excelsior este situat la malul marii in regiunea Loutraki, la 1 minut distanta de plaja, in apropiere gasindu-se baruri si restaurante. Capitala Atena este situata la 80 km spre Est, in timp ce Aeroportul International din Atena la 117 km. Hotelul ofera servicii de transport de la / la Aeroport ( cost suplimentar ).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Excelsior are receptie cu program non stop, restaurant A la Carte, bar, snack bar, WiFi gratuit disponibil in tot hotelul, parcare gratuita la o locatie in apropiere, lounge comun cu TV, room service, inchirieri auto, aer conditionat.