Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Becici Budva, una dintre cele mai vechi asezari de pe Riviera Adriaticii, Hotelul Tara se afla la 80 m de o magnifica plaja privata cu nisip şi ofera spatii de cazare moderne si atractive. Oaspetii pot descoperi patrimoniul cultural impresionant, arhitectura interesanta si viata de noapte vibranta din Budva. Diversele plaje de nisip, golfuri si insule mici ale orasului sunt populare printre iubitorii de inot, de plaja si de plimbari cu barca.SPA & Welness
Turistii se pot rasfata si relaxa in cadrul salonului de infrumusetare ce prezinta activitati precum: manichiura, pedichiura, coafura, tratamente faciale si corporale.

Drinks & Food
Hotelul Tara are un bar unde sunt servite aperitive , care este deschis zilnic, precum şi un restaurant, unde se servesc delicioase bufete de mic dejun si cina. Piscina in aer liber are o terasa la soare, precum si un bar unde se servesc bauturi racoritoare si gustari.

Sport si divertisment
Pentru a se releaxa si petrece timpul liber, turistii se pot implica in activitati precum: tenis de masa, volei pe plaja, sala de fitness, seri de dans, programe de animatie, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, billiard.

Localizare
in Becici Budva, una dintre cele mai vechi asezari de pe Riviera Adriaticii, hotelul Tara se afla la 80 m de o magnifica plaja privata cu nisip. Aeroportul Tivat se afla la o distanta de 23 km fata de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

In cadrul hotelului turistii pot petrece o vacanta placuta si frumoasa, beneficiinde de urmatoarele facilitati: piscina in aer liber, terasa la soare, tenis de masa, sala de fitness, masaj, Wifi gratuit, servicii de spalatorie si calcatorie, seif, seri de dans, programe de animatie, facilitati pentru sporturi nautice, salon de infrumusetare, coafor.