Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPLENDID SPA RESORT


Descriere

Fabulos 8.8 Booking.com Hotelul luxos se afla pe malul marii, pe o plaja lunga de nisip, in localitatea Becici, la numai 2 km de centrul vechi al orasului Budva. Gradina cu palmieri, gazonul ingrijit, serviciile la cele mai inalte standarde fac din aceasta locatie destinatia perfecta chiar si pentru cei mai pretentiosi. *** Taxa de statiune se calculeaza in pretul pachetului (cca 1.5 euro/adult/zi)***Localizare
Hotelul se afla pe o plaja cu nisip, in localitatea Becici, la 2 km de centrul vechi al orasului Budva. Aeroportul din Tivat este la 20 km de hotel, iar cel din Dubrovnik este la 68 km (se asigura transfer contra cost). Hotelul este ideal pentru familiile cu copii.

Spa & Wellness
Centrul Spa are piscina interioara, hammam, jacuzzi, masaj, solarium, mai multe tipuri de sauna, centru de acupunctura si masaj chinezesc, diverse tipuri de dusuri, sala de relaxare, tratamente corporale si faciale, solaon de infrumusetare, cosmetica.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Optional se poate solicita supliment de demipensiune sau pensiune completa, cu toate mesele stil bufet. Hotelul are un restaurant principal in care se servesc micul dejun bufet (07:00-11:00), pranzul bufet (13:00-15:0) si cina bufet sau A la carte (19:00-22:00), un restaurant A la Carte cu specific oriental (09:00-24:00), un bar principal care functioneaza 24 ore si serveste bauturi, deserturi si gustari usoare, un bar cu terasa, care serveste cocktail-uri si gustari usoare (06:00-24:00), un restaurant A la carte cu specific mediteranean (12:00-10:00), bar la piscina care serveste bauturi si gustari usoare (08:00-23:00) si un bar pe plaja care serveste bauturi, deserturi si gustari usoare (08:00-19:00).

Sport & Divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: animatie, programe de divertisment seara, piscina exterioara si interioara, centru Spa, biblioteca, darts, tenis de masa, biliard, cazino, sala de jocuri, centru fitness, teren de tenis, minigolf, volei pe plaja, boccia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, bancomat, magazine, inchiriere masini, magazin de cadouri, seifuri, lift, salon de frizerie/coafura si cosmetica, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, spalatorie, curatatorie, calcatorie,  acces gratuit la internet WIFI, parcare privata, piscina exterioara, prosoape pentru plaja, restaurant, bar, snack bar, spectacole de divertismnet seara, club pentru copii, animatie, piscina interioara, centru Spa, biblioteca, darts, tenis de masa, biliard, loca de joaca pentru copii, cazino, sala de jocuri, centru fitness, teren de tenis.