Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALMON BAY HOTEL & SPA


Descriere

Fabulos 8.7 Booking.com Hotelul nou este situat de-a lungul plajei, in Igalo. Este inconjurat de un mediu natural unic si ofera privelisti spectaculoase spre Golful Boka. Hotelul are o plaja privata cu umbrele si sezlonguri. ***Taxa de statiune se achita la fata locului***Spa & Wellness
Centrul SPA se intinde pe 500 mp si are: piscina interioara cu apa minerala naturala, baie de aburi, sauna finlandeza si cu infrarosu, jacuzzi, camera salina, centru de masaj, salon de infrumusetare.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun. Optional se poate solicita supliment de cina, sau pranz si cina. Toate mesele sunt stil bufet. Hotelul are restaurant principal tip bufet, restaurant a la carte, bar la piscina.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, piscina interioara, centru Spa (hammam, jacuzzi, masaj, sauna). Exista posibilitatea de a vizita o plaja din apropiere, cu ambarcatiunea hotelului (contra cost).

Localizare
Hotelul este situat langa plaja, in Igalo. Aeroportul din Tivat este la 25 km, cel din Dubrovnik este la 30 km. In apropiere se afla cateva atractii turistice: orasul Perast si cele 2 insule ale sale, protejat UNESCO (37 km), orasul Kotor, protejat UNESCO (46 km), insula Sf. Stean (55 km), Cetinje – vechea capitala a tarii (77 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul are urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, spalatorie, calcatorie, sala comuna cu TV, seifuri, lift, parcare privata, acces gratuit la internet WIFI, restaurante, bar, piscina exterioara cu portiune de mica adancime, prosoape pentru plaja, piscina interioara, centru Spa.