Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MONTENEGRO BEACH RESORT


Descriere

Foarte bine 8.5 Booking.com Hotelul se afla in statiunea Becici, un golf pitoresc cu ape cristaline, inconjurat de paduri de conifere si munti. O promenada pe malul marii leaga hotelul de centrul vechi al orasului Budva, cu restaurante si cluburi de noapte, aflat la numai 2 km. Hotelul este alegerea perfecta pentru vacante de familie. ***Taxa de statiune se calculeaza in pretul pachetului (cca 1.5 euro/adult/zi)***Spa & Wellness
Centrul Spa are piscina interioara (30⁰C), baie de aburi (45⁰C), 2 saune (60-90⁰C), 2 jacuzzi, 3 dusuri cu hidromasaj, salon de cosmetica si ofera diverse tipuri de masaj si tratamente corporale.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Optional, se poate solicita supliment de demipensiune, sau all inclusive. Hotelul are un restaurant principal in care se servesc micul dejun (07:00-10:00), pranzul (12:00-14:00) si cina (19:00-21:00) bufet, un bar situat in fata restaurantului principa care serveste cocktail-uri (07:00-24:0), o patiserie A la carte in care se pot servi dulciuri facute de casa, inghetata, bauturi calde si reci (09:00-22:00), un club in care ziua se desfasoara programe de animatie, iar seara este discoteca (09:00-24:00), un restaurant bufet in apropierea plajei si a piscinei, care serveste gustari, salate, supe, peste, fructe de mare (09:00-19:00) si un bar la piscina (10:00-23:00). Programul all inclusive: mic dejun, pranz si cina bufet, bere, vin, apa si sucuri la pranz si cina (toate bauturile sunt locale), bauturi alcoolice si non-alcoolice, prajituri si dulciuri intre 16:00-18:30 in club, 20% discount la bauturi in celelalte baruri.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara pentru adulti si copii, piscina interioara, spectacole de divertisment seara, animatie, centru Spa, karaoke, tenis de masa, biliard, sala de jocuri, centru fitness.

Localizare
Hotelul este situat pe o plaja cu nisip in Becici. Centrul vechi al orasului Budva este la 2 km. Aeroportul din Tivat este la 20 km, iar cel din Dubrovnik la 68 km fata de hotel. La solicitare, contra cost, se asigura transfer de la/la aeroport. Pe plaja, sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, bancomat, magazine, inchiriere masini, seifuri, lift, salon de coafura/frizerie/cosmetica, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, parcare privata, acces gratuit la internet WIFI, colt cu internet (contra cost), piscina exterioara, restaurante, baruri, spectacole de divertisment seara, piscina interioara, karaoke, tenis de masa, biliard, facilitati pentru copii, sala de jocuri, centru fitness, hammam, masaj, solarium, sauna.