Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bine 7.9 Booking.com Hotelul este situat pe malul marii, langa o plaja privata, in localitatea Becici, la 2 km de orasul Budva. Hotelul are un Aquapark intins pe o suprafata de 7500 mp. *** Taxa de statiune se calculeaza in pretul pachetului (cca 1.5 euro/adult/zi)***Spa & Wellness
Centrul Spa are piscina interioara, hammam, jacuzzi, solarium, sauna, masaj.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun. Optional, se poate solicita supliment de demipensiune (cina bufet) sau all inclusive (mic dejun, pranz si cina bufet, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale intre 08:00-23:00, gustari, cafea si ceai cu prajituri dupa-amiaza). Intre 20.06 – 30.09 oaspetii care au ales All inclusive au inclusa si intrarea in Aquapark. Pana in 15.06, oapsetii cu All inclusive au inclus un pachet de wellness. Hotelul are restaurant principal tip bufet, restaurant A la carte, pizzerie si 3 baruri.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, aqua park ce se intinde pe o suprafata de 7500 mp, cu tobogane, jacuzzi, cafenele, terase de plaja, terenuri de tenis, baschet si volei, club de noapte, sporturi nautice pe plaja, piscina interioara, scufundari, centru Spa, drumetii, windsurfing, centru fitness.

Localizare
Hotelul este situat langa o plaja privata, in atractiva statiune turistica Becici, la 2 km de Budva si la 5 km de St. Stefan. Aeroportul din Tivat se afla la 23 km, cel din Dubrovnik este la 75 km, in timp ce portul si gara din Bar sunt la 40 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele servicii si facilitati: receptie 24h, depozitarea bagajelor, bancomat, spalatorie, calcatorie, magazine, inchiriere masini, magazin de cadouri, seifuri, lift, frizerie/coafura, cosmetica, parcare privata, acces gratuit la internet wireless, 3 restaurante, 3 baruri, piscina exterioara, aquapark, sporturi nautice pe plaja, club e noapte, piscina interioara, scufundari, hammam, drumetii, jacuzzi, windsurfing, centru Spa, centru fitness, galerie de arta.