Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLA GIGLIO


Descriere

Localizare: 10 m fata plaja, situat in centru langa Piata Trieste.
Facilitati apartamente : plaja privata, parcare private, aer conditionat, TV-satelit in fiecare camera.
Facilitati apartament tip C1 : compuse astfel : 1 dormitor cu pat dublu si 1 pat single + 1 dormitor cu pat dublu si 1 pat single si inca 1 dormitor cu un pat single, living cu colt de chicineta si baie.
Facilitati apartament tip C2 : compuse astfel : 1 dormitor cu pat dublu si 1 pat single, 1 camera cu paturi supraetajate; living cu canapea dubla extensibila, colt de chicineta si baie.
Facilitati apartament tip C3 : compuse astfel : 1 dormitor cu pat dublu si 1 pat single + 1 dormitor cu pat dublu si 1 pat single ; living cu canapea dubla extensibila, colt de chicineta si baie.
Atentie: Intrarile se fac in fiecare zi de Sambata , pe un sejur minim de 7 nopti sau multiplu de 7 nopti.
* 1 umbrela si 2 sezlonguri pe plaja sunt incluse incluse in pret.
GARANTIE OBLIGATORIE : 100 de euro (Se returneaza la plecare).
Atentie: Lenjeria de pat si prosoapele nu sunt incluse in pret si nu se gasesc in apartamente. Turistii sunt nevoiti sa le aduca de acasa.
Servicii extra, obligatorii (la fata locului) :
Consumul de gaz, apa si elctricitate : Apartamente tip A : 55 euro/saptamana ; Apartamente tip B : 60 euro/saptamana ; Apartamente tip C : 65 euro/saptamana ; Apartamente tip D : 70 euro/saptamana
Servicii extra, optionale (la fata locului) : Patut copii : 3 euro/zi ; Lenjerie de pat : 8 uro/persoana/fiecare schimb ; Pat suplimentar : 5 euro/zi
*Tarifele de mai sus pot fi suferi modificari in functie de sezon.
Observatii: La sosire turistii trebuie neaparat sa se prezinte la biroul de turism local cu adresa mentionata pe voucher, iar la plecare trebuie sa predea cheia la acelas birou.
Chek-in : ora 15:00 – 20.00 si check-out : ora 10:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.