Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Strand


Descriere

Hotel Strand 3* Lido di Jesolo


Descriere: intr-o zona linistita din centrul orasului Lido di Jesolo, situat in apropiere de statia de autobuz de unde se poate ajunge la Venetia si alte centre comerciale, locuri de divertisment, centre sportive, muzee, Hotelul Strand este locul ideal pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta cu adevarat relaxanta pe plaja din Jesolo.


Localizare: Hotel Strand este un hotel de 3 stele pe plaja, situat in Piata Manzoni, intruna din cele mai exclusiviste zone ale Jesolo Lido, la doar o scurta distanta de far. In apropiere veti gasi clubul de golf, Parco Equilio Jesolo Riding Centre, Dock si Aqualandia, un parc tematic de apa.


Dotari camere: baie cu cabina cu dus, telefon, TV-sat, seif, mini-bar la cerere (5 euro/zi), balcon, hotelul nu dispune de camere single, aer conditionat, are camere cu vedere laterala la mare, uscator de par


Facilitati hotel: restaurant, bar, incalzire, wi-fi gratuit la parter, balcon cu vedere laterala la mare, parcare in limita disponibilitati ( 25 euro/saptamana - se plateste la sosirea in hotel).


Facilitati copii: baby cot (15 euro/zi).


BEACH SERVICE GRATUIT: 1 UMBRELA + 2 SEZLONGURI


Clasificare oficiala: 3*


Plaja: nisip


Tip masa: demipensiune (mic dejun buffet + cina - variante de meniu), pensiune completa


Alte informatii:
Tarifele nu includ taxa de statiune, care se plateste la fata locului:
hotel 1* = 1.00 euro/pers/zi
hotel 2* = 1.00 euro/pers/zi
hotel 3* = 1.50 euro/pers/zi
hotel 4* = 2.50 euro/pers/zi
hotel 5* = 4.00 euro/pers/zi
Copiii cu varsta mai mica de 10 ani nu achita taxa.


NOTA: Hotelul nu permite nicio modificare de nume sau perioada pentru rezervarile in oferta Early Booking, decat cu penalizare 100%.


www.strandhotel.it

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.