Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RESIDENCE PRESTIGE EDENARC


Descriere

Spa & Welness:
Turistii beneficiaza de access nelimitat si gratuit la zona wellness cu piscina incalzita, sauna, hammam si sala de fitness.

Drinks & Food:
Clientii pot lua masa la restaurantul de baza al complexului, sau la restaurantul a-la-carte.

Sport & Divertisment:
Pe langa ski, turistii pot face trasee, inchiria scootere de zapada, paragliding etc. Terenul de golf al complexului sta la dispozitia turistilor. Din cadrul complexului se poate inchiria echipamentul sportiv.

Localizare:
Hotelul Prestige Edenarc este situat in statiunea Edenarc 1800 Savoie Region, la baza partiilor de ski. Oraselul St. Maurice si gara se afla la 25min de mers pe jos. Complexul turistic ofera o vedere panoramica asupra masivului Mont Blanc.

Web page:
http://www.odalys-vacances.com/location-montagne/savoie/les-arcs/edenarc-arc-1800.html?typevac=59

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera 133 de apartamente care pot caza de la 2 la 8 persoane, parcare exterioara publica, wi-fi gratuit la receptie, restaurant, camera pentru depozitarea bagajelor, spatiu de depozitare pentru echipamentul sportiv, inchiriere de echipament sportiv, gradina, loc de joaca pentru copii, room service.