Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thomais Villa


Descriere

Villa Thomais a fost renovat în anul 2011-2012 situat la 200 de metri de plaja Episkopos, la jumătatea distanţei dintre Lefkas (7 km) şi Nydri (9 km) in statiunea Nikiana. Este un hotel original, exclusivist, cu atmosfera prietenoasa si arhitectura specific Insulelor Ionice, decorat in culori naturale si pline de bun gust ce creeaza un sentiment de ospitalitate familiala.Website
www.villathomais.com

Localizare/Descriere
Villa Thomais a fost renovat în anul 2011-2012 situat la 200 de metri de plaja Episkopos, la jumătatea distanţei dintre Lefkas (7 km) şi Nydri (9 km) in statiunea Nikiana. Este un hotel original, exclusivist, cu atmosfera prietenoasa si arhitectura specific Insulelor Ionice, decorat in culori naturale si pline de bun gust ce creeaza un sentiment de ospitalitate familiala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Receptie, Lobby, Aqua Gym & Spa, Restaurant pentru micul dejun, Cafe bar, Snack bar, Gradina pe acoperis, Internet Wi-Fi, Room Service.