Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THOMAIS BOUTIQUE


Descriere

9.0 – Booking.com Hotelul Thomais Boutique este localizat la 200 de metri de plaja in statiunea Nikiana, este renovat in 2019, cu gradina pe acoperis si vedere la valea Episkopos. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Spa & Wellness
Hotelul ofera un spa, aqua gym, hidro masaj, trainer personal (contra cost), aqua bike, centura pentru aqua jogging, bara speciala pentru fitness, echipamente specializate pentru exercitii pentru picioare si maini.

Drinks & Food
Turistii se pot delecta la restaurantul “Vivarium” unde se servesc preparate cu specific grecesc si mediteranean, situat pe acoperisul hotelului, cu vedere la valea Episkopos si Marea Ionica.

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitie atat piscina exterioara, cat si piscina interioara.

Localizare
Hotelul este situat in Episkopos Nikiana si la 200 m distanta de plaja. La doar 7km se afla orasul Lefkada si la 9 km statiunea Nidri. Distanta fata de aeroportul Preveza este de aproximativ 22 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul pune la dispozitia turistilor, urmatoarele facilitati si servicii: restaurant pe acoperis cu gradina, aqua gym si spa exterior, receptie 24/24, lobby, snack- wine bar, mini magazin cu produse locale, parcare (publica, in fata hotelului), serviciu de transfer bagaje, tableta, foto copiator, fax, printare, scanare, ziare si reviste (la cerere), room service 18h, acces internet, piscina exterioara si interioara, serviciu inchiriat masina/motocicleta, spalatorie, transfer de la/ catre aeroport (contra cost), excursii, prosoape pentru plaja (la cerere si cu extra cost).