Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apt Villaggio Maistro


Descriere

Complexul de apartamente este situat in zona nordica a insulei Lefkada, oarecum in apropiere de intrarea rutiera pe insula. Avantajul acestei locatii este dat de apropierea fata de una din cele mai cunoscute Manastiri (care cuprinde si o minigradina zoologica) de pe insula. Localitatea se numeste Agios Ioannis. Distanta fata de plaja cea mai apropiata, in linie dreapta, este de circa 1 km., dar localizarea reprezinta si un bun punct de pornire pentru descoperirea cu masina (sau chiar si cu ATV) a insulei Lefkada. Distanta fata de orasul Lefkada este de circa 1.5 km.Tip masa
Mic dejun

Categorie
3*

Localizare / Descriere
Complexul de apartamente este situat in zona nordica a insulei Lefkada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara, piscina pentru copii, jacuzzi,bar, bar la piscina, gradina,internet WiFi in spatii publice (gratuit),loc de gratar,receptie,servicii rent a car,se permite accesul cu animale de companie,sala de fitness,teren de minifotbal, baschet, ping-pong, masa de biliard,sala de jocuri mecanice, teren de joaca,spalatorie,parcare.