Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aliki Hotel


Descriere

Hotelul Aliki a fost construit in 1996, este o afacere de familie si ofera servicii demne de ospitalitatea greceasca. Este situat pe un deal si are vedere panoramica spre marea Ionica.
Localizare

Hotelul este situat de-a lungul soselei de centura a insulei Lefkada, in partea de est a insulei, la 1.5 kilometri de statiunea Nikiana. Hotelul se afla la 4 kilometri de statiunea Nidri, la 10 kilometri de orasul Lefkada, la 24 de kilometri de coasta Kathisma si la 40 de kilometri de cartierul Porto Katsiki.

Facilitati hotel

Facilitati in hotel: piscina exterioara, gradina, aer conditionat, internet wireless, sala de mic dejun, bar, lift, parcare, exchange, seif, serviciu de trezire, rent a car si parcare. Se permite accesul cu animale de companie. Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, bar-restaurant, piscina si terasa la ultimul nivel al hotelului. In hotel exista lift pentru accesul mai usor catre cele 4 etaje ale hotelului si rampe de acces pentru persoane cu dizabilitati.

Facilitati camere

Hotelul ofera cazare in 22 de camere duble, ce au in dotare: incalzire centralizata & aer conditionat, telefon, TV, minifrigider, acces la internet Wi-Fi (gratuit), uscator de par, grup sanitar propriu cu dus si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.