Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRINCESS BEACH - Paste 2017


Descriere

Hotelul este amplasat pe insula Cipru, in zona Larnaca, aproape de plaja si de centrul statiunii Larnaca. Piscina exterioara, centrul SPA, programele de divertisment, terasa si restaurantul va stau la dispozitie pe tot parcursul sejurului dumneavoastra. Program de Paste: transfer la biserica sambata seara, pranz festiv de Paste cu muzica live si dansuri traditionale (bauturile NU sunt inlcuse). Pranzul de Paste NU este inclus in pret. IMPORTANT: pranzul de Paste inlocuieste cina din ziua de Paste (duminica) pentru cei care au demipensiune! ***Pentru SEJUR INDIVIDUAL – Pranzul de Paste nu este inclus in pretul din sistem. In cazul rezervarii, Pranzul va fi adaugat manual in rezervare – Pranz Paste (*Optional): 20 euro/adult, 10 eur/copil 2-11.99*** Website
http://princessbeachhotel.com/

Spa & Wellness
Centrul SPA cuprinde sauna, sala de fitness, masaj, baie de aburi, sauna, jacuzzi, sala de aerobic.

Drinks & Food
Pentru a servi masa si a consuma o bautura alcoolica/nonalcoolica, turistii pot alege restaurantul principal King, descis intre orele 07 – 22, cocktail-barul Princess ori terasa Queen.

Sport si divertisment
Partea de divertisment este atent construita, cuprinzand: centru fitness, teren de tenis, volei pe plaja, piscina exterioara, masa de tenis, posibilitatea de inchiriat biciclete, TV in lobby magazine de suveniruri, programe de entertainment.

Localizare
Hotelul Princess Beach 4* este situat in zona plajei Oroklini si aproape de centrul orasului Larnaca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Princess Beach 4* este situat in zona plajei Oroklini si aproape de centrul orasului Larnaca.
Hotelul pune la dispozitia turistilor 138 de camere, piscina exterioara, masa de tenis, centru fitness, club SPA, piscina pentru copii, teren de tenis, facilitati pentru persoane cu disabilitati, internet WIFI in spatiile comune contra cost, babysitting.