Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIANDY - Paste 2018


Descriere

Hotelul este situat in Larnaca, la 200 m de plaja. Restaurantul, barul, piscina exterioara, centrul SPA sunt doar cateva dintre facilitatile pe care hotelul le pune la dispozitia turistilor in vederea unui sejur relaxant. IMPORTANT: Programul de Paste se desfasoara la hotel Lordos Beach (transferul la/de la hotel NU este inclus). Pranzul de Paste NU este inclus in pret. ***Pentru SEJUR INDIVIDUAL – Pranzul de Paste nu este inclus in pretul din sistem. In cazul rezervarii, pranzul va fi adaugat manual in rezervare – Pranz Paste (*Optional): 45 euro/adult, 23 eur/copil 2-11.99***Website
http://www.mariandyhotel.com/about-larnaca.html

Spa & Wellness
Centrul Spa cuprinde sala de fitness, sauna, jacuzzi si baie de aburi.

Drinks & Food
Compartimentul food & beverage cuprinde restaurant principal si bar.

Sport si divertisment
Turistii se pot relaxa la piscina, servind o bautura la bar ori seara cu spectacole traditionale special create pentru acestia.

Localizare
Hotelul Mariandy 2* este situat la aproximativ 200 m de plaja, in zona turistica a orasului Larnaca, pe strada Dekeleia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 30 de camere, restaurant, bar, piscina cu sectiune pentru copii, sala de fitness, sauna, jacuzzi, baie de aburi, spectacole tematice de divertisment.