Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIVADHIOTIS CITY HOTEL - Program Social


Descriere

PROGRAM SOCIAL Excursie 1/2 zi in Regiunea Larnaca - INCLUSA (Excursia va fi cu ghid de limba engleza, iar daca grupul intruneste minim 10 persoane, atunci vom avea ghid de limba romana) Hotelul este situat in centrul orasului Larnaca la 100 metri de plaja. In jurul acestuia se afla numeroase atractii turistice, dintre care pot fi amintite: Portul Larnaca la 300 m, Biserica si piata Sf. Lazar la 50 m, Castelul Medieval la 100 m, Muzeul Pieridis la 200 m, si Muzeul de Arheologie la 500 m.Localizare:
Situat central în Larnaca, Livadhiotis City Hotel este amplasat la 100 de metri de faimoasa Plajă Phinikoudes. Larnaca Marina şi Biserica Sfântul Lazăr sunt situate la mai puţin de 500 de metri de Livadhiotis City Hotel. Aeroportul Larnaca se află la 10 minute cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Renovat in 2009, dispune de sala de mic dejun, cafenea, bar deschis 24 ore, Internet cafe in receptie 24 ore, inchiriere masini sau biciclete, parcare privata (gratuit).