Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LES PALMIERS CITY - Program Social


Descriere

PROGRAM SOCIAL Excursie 1/2 zi in Regiunea Larnaca - INCLUSA (Excursia va fi cu ghid de limba engleza, iar daca grupul intruneste minim 10 persoane, atunci vom avea ghid de limba romana) Les Palmiers City este un hotel de 2 stele, situat in Larnaca, la 30 m de plaja Foinikoudes, la 4.8 km de Larnaca Salt Lake si la 8 km de aeroporul International Larnaca. Aflat chiar in inima orasulului Larnaca, hotelul ofera servicii de inalta calitate ce combina simplitatea cu modernismul intr-un mod armonios.Web page:
http://www.lespalmiers.com.cy/

Drinks & Food:
Turistii au in vecinatatea hotelului diferite unitati alimentare Fridays, Kfc, McDonald’s, Sushi la Bar, cafenele Starbucks, Gloria Jeans si un supermarket la doar 200m de hotel.

Sport si Divertisment:
Se pot practica diverse sporturi sau se pot inchiria biciclete, autoturisme si scutere pentru a vizita principalele obiective turistice ale zonei. Activitatile principale ale zonei fiind pescuitul, canoe, ciclism, scufundari, snorkelling.

Localizare:
Les Palmiers este un hotel de 2 stele, situat in Larnaca, Cipru, la 30 m de plaja, la 4.8 km de Larnaca Salt Lake si la o distanta de 8 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 35 de camere, un restaurant, internet wi-fi, lift. Turistii pot beneficia de urmatoarele servicii: room service, exchange, inchiriere masini, transfer de la si catre aeroport, spalatorie, fax