Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEALIGHT FAMILY CLUB


Descriere

Hotel Sealight Family Club este inconjurat de o frumoasa padure de pini, fiind situat la malul marii, avand acces direct la o plaja cu nisip. Spre centrul statiunii se poate ajunge prin intermediul autobuzelor locale, statia fiind chiar in fata hotelului, sau cu taxiul. Nu este recomadat persoanelor cu dificultati de mers, accesul catre camere se face prin urcarea a cateva trepte, iar spre plaja exista o inclinatie a terenului.

Descriere
Hotel Sealight Family Club este înconjurat de o frumoasă pădure de pini, fiind situat la malul mării, având acces direct la o plajă cu nisip.

Localizare
Hotelul este situat la 3,5 km de este centrul stațiunii Kusadasi.

Facilitati hotel
Piscină exterioară mare, înconjurată de o grădină mare, baie turcească, saună, centru de fitness, salon de frumusete si ingrijire a pielii, masaj, tenis de masa, biliard, minigolf, internet, sala de jocuri, loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere
Camerele spațioase, mobilier modern, cu aer condiționat, televizor, telefon, baie cu cabină de duș și balcon, mini-bar (contra cost), internet wireless gratuit, uscător de păr, alarmă de incendiu, prosoape de baie, uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.