Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA RESORT BY WYNDHAM KUSADASI & GOLF


Descriere

Foarte bine 8.3 Booking.com Ramada Resort Kusadasi & Golf oferă 5 piscine în aer liber cu tobogane cu apă, o piscină interioară încălzită, un centru spa de lux cu tratamente de masaj, o saună, o baie de aburi și o plajă privată cu nisip. Complexul are un teren de golf și terenuri de tenis. Accesul WiFi este gratuit în toate zonele complexului.

Localizare

Ramada Resort Kusadasi & Golf este un hotel de 5 stele, situat la intrarea in Kusadasi, la 2 km de plaja si la o distanta de 80 km de aeroportul Adnan Menderes.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 427 de camere, 3 restaurante, 5 baruri, aqua park cu 5 tobogane si 4 piscine pentru adulti si 2 pentru copii, club pentru copii, centru spa, gradina, sala de fitness, magazine, mese de tenis, teren de baschet, teren de tenis si golf, internet wi-fi si ofera urmatoarele servicii: room service, shuttle bus, spalatorie, asistenta medicala, transfer de la aeroport,  inchiriere masini.

Facilitati camere

Ramada Resort Kusadasi & Golf are camere dotate cu baie cu balcon, dus, uscator de par, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, internet wi-fi, telefon si televizor.

Sport & Divertisment

Aqua parkul cu cele 4 piscine si 5 tobogane, sala de fitness, terenurile de baschet, tenis si golf stau la dispozitia turistilor pentru ca acestia sa isi petreaca timpul liber si pentru a ramane in forma. Se mai poate juca biliard si darts si se pot inchiria masini pentru a vizita principalele obiective turistice ale zonei.

Drinks & Food

Turistii se pot bucura de cele 3 restaurante a la carte, care le ofera preparate locale si internationale si de cele 5 baruri ce ii asteapta cu diverse gustari si bauturi.

Facilitati copii

Copiii se pot distra la cele doua piscine din aqua park si in clubul pe care hotelul le pune la dispozitia lor sau la evenimentele si spectacolele organizate pentru ei.

Spa & Wellness

Turistii au la dispozitie numeroase facilitati precum sauna, baie cu aburi, jacuzzi, baie turceasca, tratamente de infrumusetare si de relaxare. Unele dintre proceduri sunt contra cost si se recomanda solicitarea de informatii suplimentare la receptia hotelului.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/


 

Informatii standard

 

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

 

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.