Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OMER HOLIDAY RESORT


Descriere

Situat intr-o zona linistita de Kusadasi si inconjurat de o padure de pini, Omer Holiday reprezinta alegerea ideala pentru o vacanta in soarele mediteranei.

Localizare: Hotelul se afla localizat la numai 4 km distanta de centru statiunii Kusadasi, pe malul marii, si la 80 km distanta de aeroportul din Izmir.
Facilitate hotel: Hotelul, ce se intinde pe o suprafata de 36000 mp, a fost renovat in anul 2011 si pune la dispozitia turistilor un restaurant principal, 3 restaurante A l'a carte ( Mexican, pescaresc si Italian), 5 baruri, piscina exterioara cu zona special amenajata pentru copii, topogane cu apa, cabinet medical, spalatorie, centru spa su baie turceasca, sauna sis ala de fitness, teren de tenis, discoteca, echipa de animatie. Contra cost exista un salon de coafura, mese de billiard, sporturi nautice, internet cafe.Hotelul dispune de plaja proprie cu nisip si pietris, umbrelute, sezlonguri si saltele gratuite.Pentru oaspetii mici exista un mini club, un teren de joaca, piscina speciala si bufet.Accesul la internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 20 de corpuri de cladire cu 1 si 2 etaje. Camerele, amenajate in culori pastelate , ofera baie cu uscator de par, balcon sau patio, aer conditionat individual, televizor, telefon, seif, mini bar ( aprovizionarea cu apa este gratuita si se face zilnic), acces internet wi-fi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.