Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Omer Holiday Resort 5* dispune de un spatiu exterior de dimensiuni extinse cu multa vegetatie. Recomandat pentru vacante cu familia.

Descriere:

Un hotel cu numeroase facilitati, inconjurat de gradini, situat pe malul marii, intr-o zona linistita si cu o plaja privata, excelent amenajata.

Localizare:

Situat pe malul marii, la numai 5 km de centrul orasului Kusadasi. Cel mai apropiat aeroportul este cel din Izmir, aflat de 80 de km de proprietate.

Facilitati hotel:

Hotelul elegant va pune la dispozitie 2 spatii pentru servirea mesei - Restaurant Marine si Restaurantul A'la Carte Yelken, unde puteti sa va delectati cu specialitati italiene si mexicane, pe baza de peste. Timpul liber il puteti petrece la piscina dotata cu tobogane, terasa cu umbrele si sezlonguri, bar si snack bar, sau puteti opta sa va relaxati la baia turceasca, sauna, tratamente corporale si masaj (contra-cost). Daca sunteti o fire activa, hotelul este dotat cu facilitati pentru practicarea sporturilor- baschet, volei pe plaja, tenis si biliard. Copii se pot distra la Mini Club si la locul de joaca, creat special pentru ei. Prosoapele de plaja va sunt oferite gratuit.

Facilitati camere:

Camerele decorate cochet, in culori pastelate, va ofera tot confortul: aer conditionat, telefon, radio, televizor prin satelit, minibar, seif, baie cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, uscator de par. Toate camerele au balcon sau terasa.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie