Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KORUMAR DE LUXE


Descriere

Hotelul Korumar, de 5 stele, este amplasat pe o stâncă care intră în Marea Egee şi oferă o vedere impresionantă a Insulei Porumbelului. Acesta are 2 plaje private, 2 piscine şi facilităţi extinse de spa.

Localizare

Hotelul Korumar Deluxe, amplasat în Kuşadası, este un excelent punct de pornire pentru explorarea satului Kirazli din apropiere, construit în stil tradiţional Koy, precum şi a ruinelor elenistice din Pygale, ambele obiective aflându-se la mai puţin de 20 de minute cu maşina.

Facilitati Hotel

Puteţi alege între preparate turceşti şi mâncăruri internaţionale clasice. Puteţi savura mâncarea, alături de o selecţie variată de vinuri, pe terasa cu vedere la mare sau în interior, într-o ambianţă mai elegantă,

Printre facilităţile oferite de hotel se numără o serie de terenuri de tenis, o sală de gimnastică, un hamam tradiţional, o cadă cu hidromasaj şi masaje de tratament. Puteţi naviga gratuit pe internet, utilizând conexiunile Wi-Fi, iar cei mici se pot distra pe terenul de joacă pentru copii.

Facilitati Camere

Camerele Hotelului Korumar Deluxe se deschid spre balcoane private mobilate, cu vedere la mare. Fiecare cameră este prevăzută cu programe TV prin satelit, o zonă intimă de relaxare şi baie privată, dotată cu duş sau cadă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie