Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MORE MENI RESIDENCE


Descriere

Fabulos - 8,6/10 Booking.com More Meni Residence este un hotel de 4 stele, situat in Tigaki, Kos, la doar 200m de plaja, la 11 km de orasul Kos si la 16 km distanta de Kos Island International Airport. Este recomandat tuturor categoriilor de turisti ce doresc o vacanta linistita si relaxanta. *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Web page:
http://moremeni.gr/residence/#home

Drinks & Food:
Hotelul dispune de un restaurant amenajat in stil modern, minimalist, ce ii asteapta pe turisti cu diverse preparate traditionale si de doua baruri, unde se pot consuma diverse bauturi si gustari.

Sport & Divertisment:
Dupa o zi plina de activitati, turistii se pot relaxa la piscina hotelului sau pe terasa dotata cu sezlonguri si umbrele.

Localizare:
Smartline More Meni Residence este un hotel de 4 stele, situat in Tigaki, Kos, la doar 200m de plaja, la 11 km de orasul Kos si la 16 km distanta de aeroportul Kos Island International Airport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 45 de camere, restaurant, doua baruri, piscina, terasa cu sezlonguri si umbrele, lounge.