Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAGAS AEGEAN VILLAGE


Descriere

Lagas Aegean Village 4* este situat in Kardamena, intr-o zona linistita, vizavi de plaja. Centrul statiunii Kardamena plin de magazine si taverne se afla la 1,5 km distanta iar Orasul Kos la aproximativ 28 km. O statie de autobuz se gaseste la 50 m de hotel.Drinks & Food
Restaurantul principal unde se servesc micul dejun si cina tip bufet, 1 snack bar la piscina, 1 bar la piscina, 1 cocktail bar, 1 disco bar.

Spa & Welness
Contra cost: sauna, masaj.

Sport si divertisment
Sporturi incluse: polo pe apa, volei pe plaja, boccia, aerobic in apa, darts. Contra cost: sala de gimnastica, tenis de masa, teren de tenis, mini golf, inchirieri biciclete, sporturi nautice pe plaja (furnizori locali). Hotelul asigura pentru oaspetii sai programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara, biliard (contra cost), discoteca (contra cost).

Localizare:
Lagas Aegean Village 4* este situat in Kardamena, pe coasta de sud a insulei Kos, intr-o zona linistita, pe o colina, vizavi de plaja. Centrul statiunii Kardamena plin de magazine si taverne se afla la 1,5 km distanta iar Orasul Kos la aproximativ 28 km. O statie de autobuz se gaseste la 50 m de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotel modern, administrat de o familie, constand intr-o cladire principala si mai multe bungalouri cu 2 etaje (24h transfer cu autobuzul la cladirea principala), restaurant cu terasa in aer liber, bar, receptie, salon, sala TV, wireless LAN, jacuzzi, piscina interioara (pre / post-sezon), mici arcade de cumparaturi, terasa cu sezlonguri si umbrele la piscina complexului, bar la piscina, sezlonguri si umbrele la plaja (taxa), parcare.