Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HELONA RESORT


Descriere

Fabulos 8,9/10 - Booking.com Hotelul Helona Resort este situat in sud-estul insulei Kos, in statiunea Kardamena. Se afla vizavi de plaja Helona, la 4 km de statiunea Kardamena unde veti gasi multe baruri, cafenele si magazine. Are vedere minunata la plaja si la mare si ofera zone frumoase de piscina, divertisment pentru copii si o varietate de tratamente de infrumusetare si de wellness. Complexul este format din cladiri mici amplasate in gradini frumoase, domuri elegante, alei pietruite, totul amestecandu-se armonios cu peisajul inconjurator, linistit. Helona Resort este un refugiu de lux linistit, situat departe de zonele turistice din Kos. Oaspeţii pot admira vederea frumoasa spre insula Nissyros, in timp ce se relaxeaza pe plaja. Recomandat in special pentru luna de miere. *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Spa & Welness
Helona Wellness & Longevity Center ofera o gama larga de tratamente de infrumusetare si masaje de relaxare. Acesta are cinci camere de tratament, o baie de aburi, o sauna, o piscina incalzita (doar pentru adulti), o sala de fitness si un salon de coafura.

Drinks & Food
A servi masa la Helona Resort este o adevarata placere. Resortul are doua restaurante: "Helona Restaurant" este un restaurant elegant, bufet, cu un aer cosmopolit. Are doua sali de interior si o veranda. Aici se poate servi micul dejun si cina. Meniurile la cina se schimba zilnic, oferind o varietate impresionanta de retete internationale si specialitati locale. La "Thalassa A La Carte Restaurant" se poate servi pranzul cu meze, peste proaspat si mancaruri traditionale delicioase. Seara se transforma intr-un romantic restaurant a la carte. Oaspetii pot servi bauturi alcoolice si nealcoolice la "Ulise Terrace Bar", "Almyra Bar" la piscina si "Ammos Beach Bar", care ofera, de asemenea, un pranz usor. La o distanta foarte scurta de mers pe jos, la hotelul Lakitira Resort, oaspetii se pot bucura de o cina romantica sau de un gratar pe plaja privata impreuna cu prietenii.

Sport si divertisment
Helona Resort este situat pe plaja ideala pentru practicarea sporturilor nautice! Se organizeaza cursuri certificate de navigatie si surfing. Pentru iubitorii de tenis, exista 2 terenuri de tenis si alte noua la Lakitira Tennis Center, situat la doar cativa metri distanta de Helona Resort. Deasemenea se pot organiza: scufundari (PADI), Mountain Bike - la Lakitira Resort, program de fitness in fiecare zi.

Locatie:
Hotel de lux este situat in sud-estul insulei Kos, vizavi de plaja Helona, la 4 km de statiunea Kardamena unde veti gasi multe baruri, cafenele si magazine.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.