Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE LAGOON RESORT


Descriere

Certificate of Excellence 2014 Blue Lagoon Resort 5* este situat in statiunea Lambi. Se afla la 20 m de plaja, la o distanta de 22 km fata de aeroport si la 2 km fata de centrul orasului Kos. Printre facilitarile hotelului se numara restaurant cu bufet grecesc, restaurant Grill/ Barbeque, restaurant la piscina cu spectacol de gatit. Hotelul dispune de parc de distractie cu topogane pentru copii si adulti, teren pentru mini-fotbal, tenis, mini-golf, in timp de Votsalo Spa este locul perfect pentru a va relaxa si pentru a va intineri organismul, oferind o varietate de tratamente de infrumusetare si piscina interioara incalzita. Recomandat atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii. Dress Code: Smart casual la cina in toate restaurantele (domnii sunt rugati sa nu poarte la cina pantaloni scurti, tricouri fara maneca sau sandale la restaurantele: Nisos, Mythos si Karavi). *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Locatie:
Situat in Lambi, la 20 m de plaja, la o distanta de 22 km fata de aeroport si la 2 km fata de centrul orasului Kos. Recomandat atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.