Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA HOLIDAY VILLAGE


Descriere

Atlantica Holiday Village 4* este situat in Marmari, cunoscuta pentru cele mai bune plaje de pe insula. Are acces direct la plaja (se traverseaza o mica strada). Hotelul este ideal pentru familiile cu copii de toate varstele care caut o vacanta activa, varstnici, tineri, sport, entuziasti de divertisment. *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
Atlantica Holiday Village 4* este situat in Marmari, cunoscuta pentru cele mai bune plaje de pe insula, vizavi de plaja. Aeroportul si orasul Kos se afla la 15 km. O statie de autobuz se afla in apropiere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 4 restaurante, 4 baruri, wellness (3 camere de tratamente, manichiura si pedichiura, sauna, baie de aburi, masaj), Aqua Splash cu zona pentru copii, 4 terenuri de tenis, volei de plaja, baschet, mini fotbal, fitness (doar pentru adulti), aerobic, tenis de masa, boccia, darts, tir cu arcul, sporturi nautice (contra cost), jocuri la piscina si aqua aerobic (ocazional), facilitati secretariat, doctor in hotel (contra cost), prosoape la piscina, schimb valutar, spalatorie, parcare, mini market, wi-fi in zonele publice si in camere.