Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capitol


Descriere

Hotelul Capitol este situat in centrul statiunii, aproape de malul marii. MASA: restaurantul propriu 3*, mic dejun, pranz si cina in sistem bufet suedez.

La cazarea in hotel, se va achita o garantie de 50 lei/persoana (cash), garantie ce va fi restituita in momentul plecarii, dupa predarea la Receptie a bratarilor aferente pachetului achizitionat si predarea camerei.
Renovat recent, hotelul dispune de 208 camere: 197 duble si 11 duble superioare; 3 lifturi modernizate recent, sali de conferinte, restaurant, terase, 2 baruri, cafenea, piscina acces gratuit, internet WI-FI gratuit, parcare pazita (80 de locuri). Pentru animale de companie se achita un tarif de 45 lei / zi. Hotelul dispune de club pentru copii, X-BOX si gradinita.

Pachetul cu all Inclusive include: cazare cu mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in timpul meselor in restaurantul hotelului, bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in intervalul 07.00 - 22.00, si gustari diverse in intervalul 16.30-18.00, acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii - Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play - loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Cafe (in limita disponibilitatii), wi-fi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita, acces gratuit la piscina exterioara a hotelului cu umbrele si sezlonguri (in imita disponibilitatii) si jocuri de divertisment: sah, table, rummy, carti de joc, tenis de masa , biciclete (in limita disponibilitatii).

Pachetul cu demipensiune include: cazare, mic dejun si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse doar in timpul meselor, in restaurantul hotelului, acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii - Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play - loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Cafe (in limita disponibilitatii), wi-fi gratuit in spatiile publice.

Pachetul cu mic dejun include: cazare, mic dejun (bufet suedez), acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii - Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play - loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Cafe (in limita disponibilitatii), wi-fi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita si de asemenea acces gratuit la piscina exterioara si jacuzzi a hotelului (in limita disponibilitatii).

Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala (supe, ciorbe, gustari, salate, garnituri, paste, preparate la gratar, peste, deserturi etc.).

Micul dejun este servit in intervalul 07:00-09:00, pranzul este servit in intervalul 13:00-15:30, cina este servita in intervalul 19:00-22:00, iar gustariile vor fi servite intre orele 16:30-18:00, in locuri special amenajate.

Bauturile non-alcoolice: racoritoare, apa, ceai, cafea, servite la draft si bauturile alcoolice autohtone: coniac, gin, vermouth alb si rosu, whisky, vodka si bere draft, vin alb/rosu draft, se servesc la barul restaurantului in timpul meselor si intre mese la celelalte baruri amenajate in hotel (barul din receptia hotelului - Breezze si barul special amenajat langa piscina pentru all inclusive). In vecinatatea piscinei mai exista o terasa, unde servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate.

Animatie pentru copii la locuriile de joaca, atat interior cat si exterior (jocuri interactive, karaoke, dance party, face paiting, baloane), karaoke pentru copii si adulti, muzica live, programe artistice.

Camera dubla standard este dotata cu 2 paturi, aer conditionat, TV, balcon, baie cu dus (cadita), parchet, covorase, minibar. Camera dubla superioara este pat matrimonial, canapea extensibila, TV, minibar, aer conditionat, baie cu dus, parchet, covorase, balcon, nu au vedere spre mare, ci doar spre statiune.
COPII (in camera cu 2 adulti), cazare cu demipensiune sau all inclusive:
- primul copil 0-10 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare si masa, fara pat suplimentar. Pentru patul suplimentar se achita o taxa de 50 lei/noapte;
- al 2-lea copil 0-10 ani (neimpliniti) achita 25%din tariful unui adult, cu pat suplimentar asigurat;
- copiii cu varsta intre 10-14 ani (neimpliniti) achita 50% din valoarea pachetului unui adult (pat suplimentar inclus la cerere/ se poate pune un singur pat suplimentar in camera);
- primul copil peste 14 ani sau al treilea adult achita integral.
Facilitati copii in camera dubla superior (camera dispune de o canapea extensibila de 2 persoane):
- 1 copil 0-10 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare si masa gratuite;
- al 2-lea copil 0-10 ani (neimpliniti), achita 25 lei/zi (demipensiune) si 39 lei/zi (all inclusive);
- copii 10-14 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita, dar achita, supliment de 50 lei /zi(in cazul pachetelor cu demipensiune) si 85 lei/zi (in cazul pachetelor cu all inclusive);
- copii 14-18 ani sau al 3-lea adult achita supliment masa de 100 lei /zi (in cazul pachetelor cu demipensiune) si 170 lei/zi (in cazul pachetelor cu all inclusive).
COPII (in camera cu 2 adulti), cazare mic dejun:
- primul copil 0 - 10 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare si masa, fara pat suplimentar. Pentrul patul suplimentar se achita o taxa de 50 lei/noapte;
- al 2-lea copil 0-10 ani (neimpliniti) achita 25%din tariful unui adult, cu pat suplimentar asigurat;
- copiii cu varsta intre 10 - 14 ani (neimpliniti) achita 50% din valoarea pachetului unui adult (pat suplimentar inclus la cerere/ se poate pune un singur pat suplimentar in camera.
- primul copil cu varsta peste 14 ani sau al 3-lea adult achita pachetul ales integral.
Facilitati copii in camera dubla superior(camera dispune de o canapea extensibila de 2 persoane):
- 1 copil 0-10 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare si masa gratuite;
- al 2-lea copil 0-10 ani (neimpliniti) achita 15 lei/zi
- copii 10-14 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita, dar achita, supliment de 20 lei/zi;
- copii 14-18 ani sau al 3-lea adult achita supliment masa de 40 lei /zi.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.