Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THREE CORNERS SEA BEACH RESORT


Descriere


http://www.threecorners.com/index.php?page=hotel&hotel=6f44bad1-3f91-42a1-bb88-f87009929945

SPA & Wellness
Contra cost, turistii se pot relaxa la centrul spa unde au acces la jacuzzi, la sauna, la baie de aburi si diverse tratamante si masaje.

Drinks & Food
Exista un restaurant principal de tip bufet ce le ofera turistilor preparate delicioase. In restaurant se organizeaza seri tematice cu preparate din bucatariile internationale. Diversele bauturi alcoolice si nealcoolice pot fi savurate in oricare dintre cele 5 baruri, amplasate atat in interiorul cat si in exteriorul hotelului.

Sport & Divertisment
Hotelul le ofera turistilor multe optiuni pentru petrecerea timpului liber. Turistii se pot relaxa in cadrul parcului acvatic aflat chiar in incinta resortului; Water World (cuprinde piscine pentru adulti, piscine pentru copii, zona cu tobogane pentru adulti si zona cu tobogane pentru copii, sezlonguri, umbrele, prosoape) Se poate juca volei, darts, tenis de masa, biliard (contra cost). De asemenea, contra cost, turistii pot practica scuba diving, recomandat de altfel pentru a vedea minunata bariera de corali. Pentru turistii se organizeaza programe de divertisment si de animatie.

Localizare
The Three Corners – Sea Beach Resort este un hotel de 4 stele, situat pe plaja, pe coasta marii Rosii in statiunea Madinat Coraya. Hotelul se afla la 5 km de Aeroportul International din Marsa Alam si de Portul Ghalib.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 324 de camere, un restaurant principal, 5 baruri, plaja privata, un Water World ( cuprinde piscine pentru adulti, piscine pentru copii, zona cu tobogane pentru adulti si zona cu tobogane pentru copii, sezlonguri, umbrele, prosoape ), Trixie Club ( club pentru copii pana in 12 ani ), programe de divertisment, teren de volei pe plaja, darts, tenis de masa, aquagym, centru fitness (contra cost), biliard (contra cost), centru scuba diving (contra cost), centru spa (contra cost), serviciu de spalatorie, magazin de suveniruri, seif.