Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THREE CORNERS FAYROUZ PLAZA


Descriere

Site Web
http://www.threecorners.com/index.php?page=hotel&page2=rihanaresort&hotel=0e171748-f84d-4d2b-9cf7-00d477732332

SPA & Wellness
Contra cost, turistii se pot relaxa la centrul spa unde au acces la jacuzzi, la sauna, la baie de aburi si unde pot beneficia de diverse tratamante orientale si masaje.

Drinks & Food
Exista un restaurant principal de tip bufet, dar si 3 restaurante a la carte cu preparate internationale. Diversele bauturi alcoolice si nealcoolice pot fi savurate in oricare dintre cele 5 baruri, amplasate atat in interiorul cat si in exteriorul hotelului.

Sport & Divertisment
Hotelul le ofera turistilor multe optiuni pentru petrecerea timpului liber. Turistii se pot relaxa la piscinele hotelului, pot juca volei, darts, tenis de masa, biliard (contra cost). De asemenea, contra cost, turistii pot practica scuba diving, recomandat de altfel pentru a vedea minunata bariera de corali, pot face plimbari cu camila sau cu ATV-urile. Pentru turistii se organizeaza programe de divertisment si de animatie.

Localizare
The Three Corners – Fayrouz Plaza Beach Resort este un hotel de 5 stele, situat pe plaja, statiunea Port Ghalib, pe coasta marii Rosii. Hotelul se afla la 5 km de Aeroportul International din Marsa Alam si de Portul Ghalib,la 70 km nord de Marsa Alam si 67 km sud de Quseir.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 471 de camere, un restaurant principal de tip bufet, 3 restaurante cu specific a-la-carte, 5 baruri, 2 plaje private, piscine pentru adulti si piscine pentru copii incalzite pe perioada iernii, programe de divertisment, teren de volei pe plaja, darts, tenis de masa, aquagym, centru fitness (contra cost), biliard (contra cost), centru scuba diving (contra cost), centru spa (contra cost), plimbari cu camila (contra cost), serviciu de spalatorie, magazin de suveniruri, seif.