Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:


Situat la o plimbare de 5 minute de pdurea de stejari Chizid din Hunedoara, hotelul de apartamente Vila Gorunul ofer studiouri cu o chicinet complet utilat i o main de splat. Recepia este deschis nonstop, iar Wi-Fi este disponibil gratuit


Dotari:




Vila Gorunul, unitate de 3 stele, va pune la dispozitie 8 spatii de cazare (8 studio - uri), dispuse pe 2 nivele, cele de la etajele 1 si 2 au terase de 5 mp pe camre puteti savura cafeaua/ceaiul oferite gratuit din partea casei


Fiecare din spatiile de cazare fiind alcatuit din camere luminoase cu pat matrimonial, dulap, masuta, fotolii, televizor LCD), o bucatarie echipata cu aragaz, hota, cuptor cu microunde, frigider, vesela si tacamuri si baie cu cabina de dus, uscator de par.



Restaurante i magazine alimentare pot fi gsite la 500 de metri de Vila Gorunul. Grdina Zoologic este la 450 de metri, în timp ce centrul vechi al oraului, cu Castelul Iancu este accesibil dup 2 km.


Parcarea Supravegheata video


Vase de gatit disponibile la receptive.


3 optiuni de mic dejun in camera ( contra cost)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie