Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Scor Booking.com: 8 Foarte bine Hotelul este situat in Ouranopoli, situată în nordul Greciei, pe teritoriul municipalității Stagira-Akanthos, în Calcidica. Aeroportul Salonic este la 128 km distanta. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotel Pyrgos se afla la intrarea in Ouranopoli, inb peninsula Athos. Oaspetii pot vizita manastirile sfinte si exista un birou pentru pelerinaje la doar 40 de m.
 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie parcare gratuita si zona de relaxare la piscina pe sezlonguri sau la cada de lux cu hidromasaj.

Langa piscina hotelul are un bar la care puteti servii bauturi si cocktailuri.

Facilitati camere

30 camere, single, duble, camera de familie, toate decorate cu bun gust. Toate sunt echipate cu frigider, aer conditionat, uscator de par, televiziune prin satelit, muzica, conexiune internet wireless şi cu o vedere exclusiva spre intreaga paleta cromatica a Mării Egee

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie