Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POTIDEA PALACE


Descriere

Fabulos 8.8 Booking.com Certificat de Excelenta Trip Advisor Situat intr-o zona pitoreasca, pe coasta vestica a peninsulei Halkidiki, la inceputul primului brat al aacesteia, Kassandra, hotelul este destinatia de vacanta ultra all inclusive ideala pentru familii si cupluri. Hotelul situat pe malul marii are o plaja de nisip si este la doar cateva minute de mers pe jos fata de renumitul canal Potidea. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Spa & Wellness
Centrul SPA ofera o gama larga de tratamente si masaje si are: piscina cu hidromasaj, sauna si baie de aburi (acces gratuit o data per sejur, cu rezervare), tratamente faciale si corporale, salon de infrumusetare (coafura, manichiura si pedichiura), cabine de schimb si dusuri.

Drinks & Food
Hotelul ofera all inclusive. Oaspetii hotelului au la dispozitie restaurantul principal in care se servesc micul dejun, pranzul si cina bufet, un restaurant A la carte, bar la piscina, bar pe plaja, 2 baruri in interiorul hotelului.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului beneficiaza de un centru de fitness, 2 terenuri de tenis cu gazon, sporturi nautice (contra cost), tenis de masa, animatie intreaga zi, aerobic, gimnastica acvatica, darts, programe zilnice de muzica, spectacole seara, spectacole live.

Localizare
Hotelul este la 2 km de localitatea Nea Potidea si 5 km fata de Moudania. Aeroportul din Salonic este la 57 km, iar orasul Salonic este la 67 km. Sezlongurile si umbrelele de pe plaja hotelului sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.