Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KASSANDRA PALACE HOTEL


Descriere

SPA & Welness
Turistii se pot relaxa si rasfata in cadrul centrului Spa al hotelului, bucurandu-se de facilitati precum: sala de fitness, numeroase tratamente faciale si corporale, sauna, piscina interioara, salon de infrumusetare, masaj.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa in restaurantul principal tip buffet, unde se servesc preparate traditional grecesti si organizeaza seri tematice, Taverna Ammos, situata pe plaja, unde se servesc preparate variate. De asemenea, turistii pot socializa si savura cocktailuri exotice in Lounge Bar si barul de la piscina.

Sport si divertisment
In ceea ce priveste divertismentul si activitatile sportive, hotelul ofera urmatoarele facilitati: sala de jocuri, piscine exterioara cu bar, tenis de masa, teren de tenis, sporturi nautice ( contra cost), seri de dans, magazine, sala de fitness.

Localizare
Hotelul este situat pe o plaja privata din Kriopigi, combinand briza marii cu frumuseatea padurii, la doar 1,5 km de Kriopigi si 3 km de Polychrono. Aeroportul International al orasului Salonic se afla la 80 km distanta fata de hotel.

Site web
http://www.kassandra-palace.com/family-beach-hotel/en_GB/index.php

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.