Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hesperides


Descriere

Hotel Hesperides, alfat într-una dintre cele mai populare destinații de vară, oferă oaspeților o combinație perfectă: o locație centrală și dotări moderne în care puteți să vă bucurați de o vacantă linistită și plăcută.Facilități camere :
Camerele, lumioase și mari, dispun de aer condiționat, televizor, internet wireless, seif, baie cu dus, articole de toaletă, chicinetă, balcon sau terasă.

Facilități hotel :
Unitatea de cazare oferă recepție, lobby, grădină, zonă pentru mic dejun, terasă, aer condiționat, piscină, bar la piscină, internet wireless, cafébar.

Website :
http://hotelhesperides.gr

Tip masa:
Selfcatering

Categorie:
1*

Localizare:
Hotel Hesperides este situat în apropiere de centrul stațiunii Pefkohori, pe primul brat Kassandra, la doar 300m de plajă.

Descriere:
Hotel Hesperides, alfat într-una dintre cele mai populare destinații de vară, oferă oaspeților o combinație perfectă: o locație centrală și dotări moderne în care puteți să vă bucurați de o vacantă linistită și plăcută.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.