Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrium Hotel - Chalkidiki


Descriere

Hotelul Atrium 4* din Pefkohori dispune de servicii de buna calitate si facilitati deosebite, oferind momente unice si vacante relaxante.

Descriere:

Hotelul Atrium 4* din Pefkohori dispune de servicii de buna calitate si facilitati deosebite, oferind momente unice si vacante relaxante.

Localizare:

Hotelul Atrium 3* este situat in statiunea Pefkohori, la aproximativ 800 de metri de mare.
 

Website:

https://atrium-hotel.com.gr/gallery/

Facilitati hotel:

Hotelul beneficiaza de urmatoarele: Receptie, piscina, piscina pentru copii, bar la piscina, volei pe plajă, loc de joacă, teren de tenis, loc de joacă, baschet, școală de scufundări, aerobic, biliard, ping-pong, restaurant, divertisment și de recreere de persoane, rent-a-car , inchiriere biciclete, schimb valutar. Pentru turistii hotelului, există un transfer cu autobuzul la plajă la fiecare oră (în timpul sezonului de vârf).

Facilităţi camere:

Toate camerele au baie, balcon, uscator de par, TV prin satelit, frigider, aer conditionat (inclus în preț, în iulie și august) și o linie telefonică directă. Este posibil de a închiria un seif pentru obiecte de valoare de la recepție.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie