Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Atlantis este situat in centrul orasului Nea Kallikrateia din Halkidiki, la doar 100 de metri de mare. Oferă unităti de cazare cu aer condiționat si balcon mobilat. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit in toate zonele.

Toate unitățile de la Hotelul Atlantis sunt decorate in nuante deschise sau de pămant si au un TV prin satelit și un seif. Baia privată are duș, uscător de păr si articole de toaletă gratuite.

Oaspeții iși pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet care include produse locale și este servit in zona de luat masa. Facilități de grătar și room service sunt, de asemenea, disponibile. Restaurante și cafenele se găsesc la cațiva pași de hotel.

Hotelul Atlantis este la doar 60 de metri de piața centrală din Nea Kallikrateia. Aeroportul Internațional Salonic este la o distanță de 30 km, iar orasul Salonic se află la 45 km. In apropiere există o parcare publică gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie