Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Foarte bine 8.4 Booking.com Hotelul este situat in Pefkohori, la o distanta de aproximativ 850m fata de centrul localitatii si la 1050 m fata de plaja publica cu nisip. Hotelul este inconjurat de spatii verzi frumos amenajate si ofera vederi panoramice spre mare. Prin prisma facilitatilor si serviciilor oferite, hotelul reprezinta o destinatie perfecta pentru petrecerea unei vacante de neuitat alaturi de prieteni si familie, fiind preferat in special de catre cupluri si familiile cu copii. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat in Pefkohori, la o distanta de aproximativ 850 m fata de centrul localitatii si la 1050 m fata de plaja publica cu nisip.

Facilitati hotel

Hotelul are un total 80 camere dispuse in cladirea principala, 4 cladiri auxiliare si bungalow-uri. Dispune de receptie 24h, aer conditionat, restaurant principal, restaurant A la Carte, Bar, lobby, curatatorie, mini market, parcare, piscina, bar la piscine, snack bar, piscina interioara, piscina exterioara, bar la piscina, piscina pentru copii, servicii medicale, centru spa, teren de tenis, volei pe plaja, sala de fitness, sala pentru petreceri, spectacole de divertisment saptamanale, prosoape gratuite pe plaja si la piscina.

Facilitati camere

Hotelul ofera  spre cazare oaspetilor sai 72 de camere standard, 30 Junior Suites si 8 Executive Villas, spatioase, elegant si luxos amenajate, ce ofera vederi panoramice spre mare. Toate camerele sunt prevazute cu urmatoarele facilitati: aer conditionat, Wifi gratuit, TV LCD prin satelit, seif, minibar, baie proprie, balcon, uscator de par, halate, papuci, aparat pentru cafea si ceai, telefon, spectacole de divertisment saptamanale.

Sport & divertisment

Pentru a crea un sejur placut si relaxat, hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: volei pe plaja, inchiriere biciclete, sah, darts, gimnastica, piscina exterioara, tenis de masa(contra cost), teren de tenis(contra cost), sporturi nautice ( contra cost), magazine,bar la piscina.

Drinks & Food

Turistii pot servi masa in restaurantul tip bufet  Poseidon , reastaurantul a la carte Alia A, unde se servesc preparate variate traditional grecesti si din bucataria internationala. De asemenea, turistii pot savura cocktailuri exotice si deserturi delicioase in cadrul barului de la piscina, Lounge Coffe Bar si Panorama Pool Bistro.

Facilitati copii

Copii petrec o vacanta minunata alaturi de parintii lor, beneficiind de urmatoarele facilitate: piscine special amenajata, loc de joaca, mini club, camera de jocuri.

Spa & Welness

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai un centru Spa modern echipat, care dispune de urmatoarele facilitati: Jacuzzi, sauna, baie de aburi, masaj, tratamente corporale si faciale, manichiura si pedichiura, sala de fitness.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie