Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasarea hotelului intr-o zona aproape de plaja si in mijlocul unor gradini amenajate face din acesta un loc care cu siguranta vei dori sa revii.
Localizare / Descriere

Situat in localitatea Afitos la numai cativa pasi de plaja privata, AFITIS BOUTIQUE HOTEL ofera turistilor care ii trec pragul, vacante care cu greu pot fi uitate si vor dori sa revina ori de cate ori vor avea posibiltatea.

Website

http://afitis-hotel.gr

Clasificare

4*

Facilitati hotel

Hotelul Afitis ofera 2 piscine in aer liber, o cada cu hidromasaj si tratamente de masaj. Hotelul pune la dispozitie camere cu vedere la munte sau la mare renovate complet in anul 2014 ce le confera acestora un aer de rafinament si lux. Mobilier "BO Conept" textile fine, bai de marura, cu cabine de dus si piese valoroase de arta si antichitatile care au fost adaugate, au creat o atmosfera calda in fiecare colt si in fiecare camera a proprietatii.

Facilitati camere

Cele 50 de camere ale hotelului sunt impartite in camere de lux duble si junior suite de lux. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, TV prin satelit si baie privata cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie